Läkarintyg vid neuropsykiatrisk diagnos

 

Vi hjälper dig med läkarintyg för körkort

 

Pris: 1300 kr

                                                                   
Behöver du läkarintyg för att styrka lämpligheten att inneha körkort vid neuropsykiatrisk diagnos - ADD, ADHD, Aspergers Syndrom, autismspektrumtillstånd eller likartade tillstånd? Det kan vara så att Transportstyrelsen begär ett läkarintyg av dig när du ansöker om körkortstillstånd. Eller om du behöver fortsatta läkarintyg för att få behålla ditt körkort eller körkortstillstånd, tex om du tar mediciner eller p.g.a avslutad medicinering. Du träffar vår trevliga läkare Johan Friberg för en bedömning/ett samtal.

Vi hänvisar i första hand till onlinebokningen. För mer information går det bra att skicka oss ett mail.

Boka tid online

 

 

 

Viktigt att veta inför besöket

Det är viktigt att vi får ta del av din utredning, gärna innan besöket. Vi behöver bara se sammanfattningen från den neuropsykiatriska utredningen, där det framgår att läkaren har ställt diagnos. Skicka den till oss via mail eller post, efter att du har bokat tid. Om du inte hinner skicka den kan du ta med dig den till besöket (men vi vill helst få in den i förväg).

Boka tid med god framförhållning så du hinner med att ordna detta. Besöket kostar 1300 kr inkl moms och du måste visa upp en giltig legitimation. Vid bokning av fysiskt läkarbesök sker betalning på plats med kort eller kontant.

Digitalt läkarbesök via videosamtal

för dig som inte bor i Stockholm

Vi har förstått att det kan vara svårt att få hjälp med läkarintyg om du vänder dig till vårdcentralen, eller till BUP om du inte längre är inskriven där. Och framförallt kan det vara svårt om det är långa väntetider där du bor.

Vi är därför glada att vi nu kan erbjuda digitalt läkarbesök via Teams! Vi befinner oss i Enskede i Södra Stockholm men med videosamtal spelar det ingen roll var du bor. 

 

 

Boka tid med god framförhållning så du hinner med att ordna med de underlag som vi behöver (din utredning framförallt).

Läkarintyget kostar 1300 kr inkl moms och efter videomötet kommer vi att skicka betalningsuppgifter på SMS till dig, så du kan betala in till vårt plusgiro. Intyget skickas efter registrerad betalning. 

Du bokar tid genom att ringa oss, maila till oss eller boka online.

 

 

 

Läkarintyg Psykisk hälsa

(exempelvis vid en psykiatrisk diagnos)

 

1700 kr

Om du har en psykiatrisk diagnos som t.ex. Bipolär Sjukdom eller Borderline och har fått ett föreläggande eller beslut från Transportstyrelsen om att lämna läkarintyg avseende Psykisk hälsa - då är du i stället välkommen att kontakta oss på telefon eller mail. Det går inte att boka tid via onlinebokningen. Det kan även finnas andra skäl till att Transportstyrelsen begär in intyg kring din psykiska hälsa. 

Vanligtvis har vi möjlighet att hjälpa till, men inte alltid. Om du har en pågående kontakt med psykiatri och får behandling så är det ofta så att behandlande psykiatriker måste utfärda läkarintyget. Vilken läkare som ska utfärda intyget framgår i det beslut/föreläggande som skickats till dig. Vi behöver ta del av föreläggandet för att se om vi kan hjälpa dig eller hänvisa dig vidare.